Podle instrukcí Petra Jedličky, opravdového profesionálního kuchaře, bylo v Event-Location „H 95“ německými, českými a běloruskými účastníky vykouzleno šest chodů. Výběr pokrmů se neomezoval pouze na tradiční evropskou kuchyni: s rizotem, zeleninovým kuskusem, lívanci a Virgin Mojitem se každý z nás vydal i na kulinářskou cestu kolem světa.
Po vaření přišlo na řadu jedení. A to dohromady třikrát, vždy dva chody najednou. Mezitím se vždy ve fázích, určených pro úklid a přípravu, nabízel prostor pro česko-německou výměnu: povídání, smích, bavení se největšími kuchařskými katastrofami. Když se ale jedlo, byl klid. Na zábavu byl každý až moc zaměstnán tím, aby udržel na uzdě exploze vlastních chutí.
A co z ahoj.info Dne s vařením zůstane? Nově naučená slovíčka z cizího jazyka (největším mým favoritem je größte Kochkatastrophe), ještě stále plný žaludek – a natěšené očekávání dalšího česko-německého setkání!